Kausi 3


(tulokset julkaistaan keskiviikkoisin ennen illan pelejä Instagramissa ja nettisivuilla)

(Pistepörssi avautuu nähtäville 4.10.2023)

20.9.2023


Lampaiden onneaJJSport juhlii ajatusta siitä, ettei historian ahdasmielinen koura enää pidättele pelaajia otteesaan. Kaikki uskonnolliset dogmit ja auktoriteettiin perustuvat uskomukset ovat vihdoinkin poissa

Nyt luetaan viisaasti tiedettä. Ja sitä luetaankin urakalla. Tieteilijä Kauno P. Uheinen julistaakin syvällisessä artikkelissaan, että moralisointi - hyvän ja pahan, oikean ja väärän ilmaiseminen, on henkistä väkivaltaa:
"On väärin moralisoida muita, koska se on henkistä väkivaltaa. On väärin, että muiden näkemyksiä kritisoidaan. Kaikkien moraali ja eetiikka ovat samanarvoisia! Ihmisten tulisi pohtia enemmän kärsimystä ja olla terapeutteja toisilleen! Vain siten hyvinvointi lisääntyy!"

Ja niin JJSportin pelaajat omaksuivat heti, mitä henkinen väkivalta on. Ei muuta kuin puhtia tötteröön ja menestymään! Iloinen mieli ja ruskea kieli. Niin hyvä tulee

1. Ensimmäisessä pelissä Joonas, Aku, Krista ja Jesse kohtasivat Leevin, Juuson, Janin, Matiaksen ja Eetun.

Toksinen maskuliini Joonas myllytti vastustajia alkuun urakalla, mutta onneksi Aku loisti hyvyydellään. Pelistä tuli lempeän tasainen. Lopulta Aku löi pallon häkkiin 10sekunttia ennen loppua nousten pistepörssin kärkeen

Toksinen maskuliini Joonas hikoili silmistään

2. Pelissä Aku ja Eetu vaihtoivat paikkaa. Pelin tempo oli huomattavasti kovempi. Eetu ja Krista löivät kumpikin yhden maalin. Niin tekivät myös Aku ja Jani. Pelin mielenkiintoisin tilanne tapahtui, kun Joonaksen maali hylättiin. Juusosta kimmonnut pallo oli syy virheeseen. Peli päättyi tasapeliin, ja lopulta voidaan tulkita, että tuomarointi riisti Joonakselta voiton!!

Tilanteen tarkasti nähnyt Jani ei myönnä eikä kiellä maalia, mutta tyytyy omien sanojensa mukaan "enemmistön päätökseen, kunhan Joonas ei voita"

Tieteilijä Kauno.P.Uheinen tiedusteli pelin jälkeen Joonakselta, miksei hän ole onnellinen? 
"Helvetti. Lampaiden onnea tommone tasapeleily. Kulkusten tuhlausta"

Autenttinen Aku nousee pistepörssin kärkeen jättäen toksisen maskuliinin Joonaksen kylmästi laitumille. Sattumaa vai viisautta?

Tule sinäkin Muurlaan kokemaan lampaiden onnea tänään klo.19-20


13.9.2023


Mies vs Viisas 


Ikimestari Aku, tuo autenttisuudellaan lumoava viisas metsämies, rauhan puolustaja ja synnitön soturi, kohtasi toksisen maskuliinin, kaupunkilais-Joonaksen, joka puhuu vitusta kuin leivästä.

Kuten tavallista, herra JJ määräsi alkuun joukkueet. Naputusta syntyi vaihtopelaajien puutteesta, mutta se ei menoa haitannut. Hengittäminen on kuulemma yliarvostettua puuhaa muutenkin.

"Me JJSportissa panostamme yhteiskunnallisten ongelmien tiedostamiseen ja niiden ratkaisuun. Arvoissamme ei puhuta mitään hengittämisestä"

Jessen pää oli kiitollisuudesta punainen.

Ottelun kulku oli seuraava:

Joonas, Leevi ja Jani
vs
Aku, Jesse, Juuso ja Matias

1. Peli: Joonas tykittää Janin syötöstä kauden avausmaalin! Akun alahuuli väpätti hetken. Pian Joonas löi toisen sisään. Tilanteesta raivostunut Juuso kosti ampumalla pallon päädystä häkkiin. Tilanne kaventui 2-1.
Joonaksen joukkue nappasi aloitusvoiton, ja Joonas nousi pistepörssin kärkeen!

Ylikommentaattori Viisas-Ville suuttui ottelusta: "täyttä nöyryyden puutetta koko touhu. Joonaksen tiimi ei ymmärtänyt Akun näkökulmaa pelistä, joka on aivan yhtä tärkeä kun muidenkin! Ihmiset ovat tyhmiä, kun uskovat, mitä näkevät!"

2. Peli lähti käyntiin Joonaksen avausmaalilla. Aku kiri tilanteen nopeasti tasoihin, ja he nousivat Matiaksen onnistumisesta johtoon. Joonas tasoitti, mutta Aku osui vielä kaksi kertaa voittaen lopulta 4-2.

JJSport haastatteli Joonaksen fiiliksiä: 

Joonas: "ensimmäinen peli meni hyvin. Akun joukkue oli kuin kaksi alistujaa sängyssä. Kova hinku saada, muttei pienintäkään aggressiota saavuttaa mitään. Jälkimmäinen peli oli paska"

Haastattelija: "Pitääkö Joonas paikkaansa, että sinulla on tiedostamaton toksisen maskuliinin trauma?"

Joonas: "Oletus johtuu siitä, että vielä ei osata kunnolla aivokuvantaa mielentiloja. Siksi homma tsekataan nivusista. Ja kuten tiedätte, meikällä ne on täyttä rautaa"

Uskotko Joonaksen rautaisiin nivusiin? Entä Akun Suureen Viisauteen? Onko kyseessä totuus, vai pelkkä mitätön somevuodatus?

Mitä tapahtuu, kun mies ja viisas pelaavat samassa joukkueessa?

Suursähly tänään Muurlan koululla klo 19-20. Tervetuloa mukaan pelaamaan tai seuraamaan!6.9.2023 


The Great Beginning

Jälleen kerran JJSportin armolliset körmyt ovat valmiita mittelöimään Suursählyn Ikimestaruudesta. Luvassa on tuttua jännitystä, draamaa, aggressiota, ja kaikkea muuta sellaista epäelämää, joista ne Suuret ja Viisaat jaksavat meitä aina niin varoittaa.

Virittäydy sinäkin hyvien ihmisten tunnelmaan, ota tarkkaavainen ote puskaradiosta, ja valmistaudu tuomitsemaan!

Vallitseva mestari Aku on pitkin kesää vahvistanut kisakuntoaan runsaalla rukoilulla ja traumatietoisuudella. Tuntikausia kestäneet visioinnit lepikon uumenissa ovat saaneet hänet vakuuttumaan omasta erityisestä nöyryydestä - kyvyistään päihittää muut viisaudellaan. Erimieliset hän on hylännyt pois, koska niin aidot kukoistavat menestyjät tekee. Siispä viisauden manifestointi kunniaan! Nyt dopamiinipukeutumisen karaisemana Aku on ladannut taistelustringinsä iskuvalmiiksi, joten mikään ei voi häntä enää estää!

Toista se on katkeran Joonaksen laita. Hänen elämänsä on vain tavallista tylsää raudan pumppaamista ja muuta typerää ruokavalioilua. Mies on ikävästi lihonnut lihaksistaan, ja potee nyt tiedostamatonta toksisen maskuliinin traumaa. Monen juopon pettymykseksi Joonas kukkoilee yhä raittiina, joten hänen mediaseksikkyytensäkin on laimeaa. Edes radikaalirehellisyys ei häntä pelasta harkitsevalta suhtautumiselta elämään. Oppiiko Joonas ikinä olemaan autenttinen ihminen? Sen vain aika näyttää.

Mitä käy, kun nämä miehet ottavat yhteen? Voittaako metsämiehen viisaus harkitsevan kaupunkilaisen? Kenen arvomaailma paljastuu parhaimmaksi?

JJSportin Suursähly tänään Muurlan koululla klo. 19-20. Tervetuloa mukaan! Pelaamaan tai seuraamaan.


Lue lisää kausi 2

Lue lisää kausi 1