Pelaajaesittely

Uusi pelaaja esitellään joka keskiviikko 25.8.22 saakka

(päivitetty 25.8.2022) 


Nro.1 Mr.Joonas

Kuka olen:

Olen Joonas, Suursählyn ylipäälikkö, mutta myös yksi sen pelaajista. Toimin JJSportin toiminnanjohtaja Mr.JJ alaisuudessa. Määrään kaikista pienistä käytännönjutuista, ja olen hyvä tekemään päätöksiä! Päähäni vain tulee ajatuksia, josta heti tiedän mikä olisi kaikille parasta!


Miten päädyin Suursählyyn:
Suursählyn tarkkasilmäinen kykyjenetsijä bongasi minut twitteristä, kun valaisin ihmisiä päivän politiikasta ja politiikoista, ja taloudellisissa asioissa, ja urheilusta, ja viihteestä, ja taiteesta, ja viisauksista, ja geopolitiikasta, ja historian tulkinnoista, ja lääketieteestä, ja todellisesta psykologiasta. Uskon, että tänään kaikki on perseestä, kun mikään ei viihdytä ketään. Tiedehän tunnetusti todistaa, että maailma olisi parempi paikka, jos vain oppisimme tottelemaan ja kunnioittamaan viisaampia, ja tekemään mitä onnelliset ihmiset käskevät tehdä!


Sitten eräänä päivänä JJSportin kykyjenetsijä näki minussa potentiaalin. Sovin kuulemma hyvin heidän porukkaan! Minulla oli entuudestaan näyttöä oikeellisuudestani, kuten lukuisia twitter seuraajia, paljon tykkäyksiä ja nokkelia kommentteja. Teen maailmaa paremmaksi, ja minulla on siitä hyvä mielenrauha!


Paheeni:
..Hmm.. Ehkä kevyt ylimielisyys! Koen nimittäin olevani aavistuksen muita parempi ihminen emotionaalisesti, sillä tunnen enemmän hyviä ja oikeita tunteita


Lempilainaus:

Tee yhteiskunnalle palvelus: hylkää se toksinen ihminen ja keskity vain itseesi!


Joonaksesta sanottua:

 

"siellä missä vastuusta on laistettu, siellä piilee mahdollisuus, ja siellä piilee Joonas"

 

"Joonas on tosi viisas, kun hän istuu meditaatiohuoneessa pitkiä aikoja turpa kiinni"


"Joonas osaa kantaa vastuunsa. Aina kun tulee akuutteja käytännönvastoinkäymisiä, niin hän lähtee parin viikon joogaretriitille löytääkseen syvimmän vastauksen asioihin"

Nro.2 Mr.Aku

Kuka olen:

Olen Aku, Suursählyn vakiopelaaja. Toimin myös JJSportin kamera- ja saarnamiehenä.


Miten päädyin Suursählyyn:
Vaelsin vuosia Salon kaduilla hylkien toksisia ihmisiä. Siitä huolimatta tunsin olevani vielä keskeneräinen. En ollut riittävän voimistunut onnessani. Aloin sitten meditoimaan vuorilla kunnes valaistuin. Pian tämän jälkeen JJSportin toimitusjohtaja herra JJ kysyi minulta haluaisinko tulla Suursählyyn saarnamieheksi. Lähdin mielelläni. Rakastan kertoa ihmisille oikeasta ja väärästä! Opin vuorilla miten kaikkien tulisi elää!


Lempilainaus:
Älä pysähdy miettimään kuka olet, vaan lähde vuorille ja valaistu! Vasta sieltä löydät onnen ja muita paremman mielenrauhan!!


Paheeni:
Ei paheita. Oon aika puhtoinen tyyppi. Oon myös tosi hyvä mielenterveydessä. Mulla ei oo esimerkiksi defenssejä!


Akusta sanottua:

"Hmm.. Miten sen nyt kääntäisi.. Aku on nero, joka hallitsee asiansa! Hän on aina ajallaan ja oikeassa paikassa. Akun varmoissa otteissa ihminen tuntee olonsa turvalliseksi. Hänelle kannattaa ehdottomasti antaa räjähteitä!"


"Aku on vahva uskossaan. Hän ei ikinä epäile suuntaansa"

  

"Akun voi nähdä toimivan suurella itsevarmuudella aina kun muut ovat peloissaan"

"Kun ympärillä on akuuttia hätää ja kärsimystä, Aku pysyy tyynenä ja meditoi"Nro.3 Mr.Jesse

Kuka olen:
 

Olen Jesse, JJSportin vakiopelaaja. Virallinen arvoni on fakiiri. Tehtäväni on kertoa ihmisille mitä he puheillaan todella tarkoittaa!


Miten päädyin Suursählyyn:
Vietin tottuneesti aikaa siveellis-raittiusseuran tiloissa, kunnes aloin pohtimaan, miten saisin kaikki muutkin elämään hyvää ja oikeellista elämää.. Sitten muistin, että esimerkiksi juopot eivät vain tajua elämän tarkoitusta. Heillä on jatkuvasti väärät ajatukset mielessään, ja jonkun pitäisi opettaa se heille. Oivalluksen jälkeen ponkaisin kylille valaisemaan ihmisiä siitä, miten oikein polku ikionneen löytyy. Pian herra JJ bongasikin minut torin laidalta saarnaamasta ja pyysi fakiiriksi Suursählyyn. Minä tietysti suostuin! Suursählyhän on tunnetusti siveyden kehto! Siellä ajatellaan asioista oikein!

 

Lempilainaus:
Meidän on pakko olla ikityyneitä, mielenrauhallisia ja onnellisia!! Vain sillä omat sekä naapurin ongelmat ratkotaan!


Paheeni:
 
Jaa'a... Suunnaton jalomielisyyteni kolkuttaa joskus miellyttämisen rajoja. Ehkä se on paheeni. Olen monen ihmisen mielestä liian valoisa ja viisas. Narsistit eivät kestä sitä!

 

Jessestä sanottua:

"Jessellä on aina katse pallossa"


"Jesse ei ole sumuttaja-tyyppiä, vaan usein hyvinkin paljas"


"Jesse rakastaa rauhaa. Hän ponnistelee lujasti sen eteen. Siellä missä riidellään, siellä on myös Jesse"

Nro.4 Mr.Anonymous

Kuka olen:


Olen Mr.Anonymous, JJSportin kasvoton pelaaja


Miten päädyin Suursählyyn:
Olin aluksi huono ja vääränlainen ihminen, kunnes JJSportin kommentaattori Viisas-Ville alkoi parantamaan minua. En kuulemma näyttänyt tarpeeksi tyyneeltä, joten hän opetti millainen hyvän ja oikeellisen ihmisen tulisi olla. Sen jälkeen aloin käyttäytymään kuten pitää!Viisas-Ville julisti Isosta Kirjasta, että ihminen on valmis vasta, kun hänellä on jäljellä enää hyviä ja helppoja kaunotyyneysajatuksia. Tämä oivallus kantoi pitkälle. Aloin heti pyörimään kylillä hylkäämällä jokaisen väärällä tavalla ajattelevan ihmisen.Näin Viisas-Ville huomasi aidon nöyryyteni, ja suositteli minua JJSportiin vakiopelaajaksi


Lempilainaus:
Miksi vihata ollenkaan, kun on paljon helpompi olla vihaamatta? Helppous on se elämän juju!

 

Paheeni:
Toisinaan saatan vihata vääräoppisesti, mutta se johtuu siitä, että synnyin vääränlaisena. Olin vääryysvauva! Jos vain ponnistelen tarpeeksi, en enää koskaan vihaa mitään!!


Mr.Anonymouksesta sanottua:

Viisas-Ville kertoo:
"Anonymous ei ole vielä valaistunut, koska hän on joskus omavoimainen. Hän voi toki oppia virheistään, jos vain tarpeeksi niistä minulle raportoi. Henkisen kasvun kannalta olisi elintärkeää, että joku vähän vihjailisi, millainen ihmisen tulisi olla ja mitä tavoitella. Vain siten voi syntyä aito nöyryys ja yhteys.Anonymouksen tulisi unohtaa kaikenlainen omavoimainen luovuus ja itsenäinen ajattelu, ja lukea enemmän Isoa Kirjaa! Siellä kerrotaan mikä on oikein ja väärin"

 

Herra JJ kertoo: 
"Painu Ville vittuun"

Nro.5 Mr.Juuso

Kuka olen:
 
Olen Juuso, suuri markkinamies ja JJSportin vakiopelaaja


Miten päädyin Suursählyyn:
Tutustuin JJSportiin kollegani Mainemiehen kautta. Mainemies opetti, että paras tapa löytää sisäinen itsearvostus on vaeltaa kylillä naama vakavana ja pälyillä etäältä kaikkea mikä on epäilyttävää. Näin maine pysyy hyvänä ja on tärkeä olo!Suurimmat humanitääriset kriisit syntyvät siitä, kun ihminen on vapautuneesti iloinen ja tanssii. Näihin todellisiin ongelmiin pitäisi kiinnittää paljon enemmän huomiota!!

Kerran sitten kävin Mainemiehen kanssa katsomassa JJSportin Suursähly-ottelua. Siellä paikan isäntä, toimitusjohtaja Herra JJ, näki minun poikkeukselliset kykyni ymmärtää elämää muita paremmin. Hän päätti kysyä minua vakiopelaajaksi Suursählyyn.Minä suostuin!Täällä saan vapaasti neuvoa huonomaineisia ihmisiä elämään parempaa elämää ja varmistaa, että kaikki pysyy vakavina!Myös yhteiskunta paranee, kun keskitytään ihmisten luonteenpiirteisiin!

Lempilainaus:

Parempi ikivaeltaa pälyillen, kuin menettää maine!

Paheeni:

En tiedä onko se pahe, mutta jostain syystä joudun usein ongelmiin tämän erityiskykyni kanssa. Joskus nimittäin tiedän vastaukset kysymyksiin ennen kuin kukaan niitä edes kysyy! Osaan vain jotenkin lukea ihmiskasvoilta kaikki moraaliset kysymykset, ja boom, sitten vastaan niihin!Olen siis tavallaan telepaatikko. Tämä nerous on syypää vaihtelevaan kyynisyyteeni


Juusosta sanottua:

"Juuso ei ole harhaanjohtava, hänellä on vain parempi tieto mitä ihmiset tarvitsevat"


"Juuso on tosi hyvä torjumaan vastaväitteitä. Se on hyvin tärkeä älyllinen kyky ihmiskunnan selviämisen kannalta"


"Juuso on onnellinen kuin vauva tissibaarissa"