JJSport twerkkaa itselleen

25.04.2024


Joonaksen silmistä valuu hiki eikä kyynel. Japanilaisen taistelijan tavoin hän kärsii samuraitärinää, eikä siis mitään typerää shokkitilaa. Aku kukkoilee taas pistepörssin korkeimmalla pallilla. Hän on voittanut. Kausi 3 on päättynyt kaikkien muiden paitsi Akun häpeään. Surullista mutta totta.

Kausi 3 oli edeltäjiinsä verrattuna siitä poikkeuksellinen, ettei kukaan viitsinyt kirjata pelin yksityiskohtia muistiin. Kun asiaa kysyttiin kirjurilta, hän tyytyi vain vastaamaan, että on parempi pitää historia mystisenä, niin ihmiset pysyvät sitten varpaillaan: "on parempi, ettei kukaan tiedä mitään varmaa". Tämän jälkeen kirjuria pidettiin pari viikkoa yksin sidottuna pimeässä kellarissa, ihan vain rauhan eleenä, ja hirtettiin sitten historian pilkasta. Tulokset muistettiin kyllä ottaa ylös, mutta nyt kaikki muut paitsi Aku on suututettu. Tämäkin kesä menee riidellessä.

Erityiskiitos tuomarille, joka valvoi ystävänä ja auttajana, eikä siis tuominnut mitään todellista. Säännöt olivat päin vittua, kuten aina. Eivät ne taaskaan palvelleet yksilön henkilökohtaisia ponnistuksia tämän kiivetessä kohti urheilun korkeinta huippua. Paitsi tietenkin Akua, joka lahjoi tuomarin ja voitti. Näinä vaikeina aikoina Suursählyn pelaajat lohduttavat itseään twerkkaamalla itselleen, eikä siis missään nimessä muille.

Suursählyn pelaajat rynnivät nyt kesälaitumille. Ja mikä olisikaan parempi tapa viettää kesää, kuin uskonnolliset rituaalit. Suursählyn pelaajat uskovat, että jos naiset istuttavat satoa alasti, luoja huomaisi heidän puutteensa, ja antaisi hyvän sadon millä verhota vartalot. *tirsk*

Hyvää kesää!