Kausi 1

Kausi 1

Pistepörssi kausi 1:

(pistepörssiin pääsee pelaamalla väh. neljä peliä / kk)

Maalit + syötöt / pelit:

1.Eetu: 1.7
2.Nico: 1.3
3.Jesse: 1.3
4.Leevi 1.1
5.Joonas 1.1
6.Aku: 1.1
7.Esa: 1.0
8.Juuso: 0.9
9.Noel: 0.8
10.Antti: 0.7
11.Noora 0.5
12.Jarkko: 0.5

Vuoden 2022 ikimestari: Eetu!

päivitetty 27.5.2022


Huom! pelikoosteet sisältävät satiiria. Lukeminen omalla vastuulla.


Grande Finale

25.5.2022

Tänään Grande Finale!

Tuttu tuhatpäinen yleisö tallusti tottuneesti Muurlan koulun stadionille mylvimään ikituskan riivaamina tietäen, että pian kaikki loppuu. Kohta JJSportin urhot yksi toisensa jälkeen kirmaavat kesälaitumille vain lusmuilemaan, eikä kukaan heistä tee enää mitään järkevää.

Kuten yleisö hyvin ymmärtää, on parempi tuskailla asioiden päättymisiä, kuin iloita menneestä kaudesta..

JJSport palkitsi kauden epäonnistuneimmat pelaajat, joista yksi oli empimättä Aku.

"Akun pelaaminen oli silmiin pistävän huonoa. On hämmästyttävää, miten joku voi pelata puolikin vuotta noin intensiivisesti, ja ampua silti aina metrin ohi maalin" kertoi palkintokomission esittäjä ja puhemies, tunnettu Aku-kriitikko Joonas.

Paavi yhtyi Joonaksen lausuntoon mainiten, että paras tapa saada ikävä ihminen tajuamaan omat erheensä, on tuoda hänen syntinsä rohkeasti julkisuuteen, vaikkapa sitten someen.

"Ihminen oppii asioista parhaiten silloin, kun hän kohtaa tuntemattoman hurmoshenkisen lynkkausporukan"

Tänään luvassa: Joonas ja Leevi vs Aku, Jesse, Juuso

1.Peli. Joonaksen ja Leevin 2-1 voitto.

Matsin jälkeen Joonas levitti kasvoilleen seesteisimmän virneen minkä löysi, ja ilmoitti kuinka onnellinen hän nyt onkaan. Tuttuun tapaansa Aku suuttui tästäkin...

JJSport haastatteli asiasta Viisas Villeä, joka ilmoitti Akun reagoivan epänormaalisti normaaliin tilanteeseen, jossa ihmisen tulisi osata olla nöyrä.

"Aku ei vain ole tarpeeksi nöyrä! Siksi hän myös hävisi pelin!"

2.Peli. Joonaksen joukkue voitti 5-4.

Aku suuttui toistamiseen. Nyt JJSport haastatteli asiasta ylipsykologi Huttusta, joka kertoi "Akulla olevan psyykkinen defenssi päällä. Hänen pitäisi vaikka joogata pari vuotta, ettei hän enää torjuisi yhtään mitään, ja että hän olisi syvempi mystisempi itsensä"

".. Ja että hän olisi myös nöyrä!" Viisas Ville lisäsi

3. Peli - Grande Finale ratkesi Akun joukkueen 1-0 voittoon Akun säälimättömällä maalilla!

Paavi poistui paikalta syvän raivon vallassa

Pistepörssin ja siten ikimestaruuden voitti Eetu!

JJSportin pelaajat poistuivat nauraen pankkiin, ja palaavat taas syksyllä kentille


Juuson voitonparaati

18.5.2022

Vähiin käy ennen kuin loppuu! Puolen vuoden ikimestaruus-rundi on pian päätöksessään. Suurpäiset fanilaumat kokoontuivat nyt toiseksi viimeistä kertaa ennen kesän taukoa seuraamaan Suursählyä!

Sanotaan, että ihmisen siunaus ja tragedia on siinä uhmassa, kun huudamme kosmisuuteen - hei, minäkin olen olemassa!

JJSport haastatteli asiasta elämän asiantuntija Teboil Jukkaa, joka intti tätä viisautta vastaan. Hän väitti ettei itsestä parane mitään meteliä pitää.

"Mitä alienitkin ajattelisi, jos käyttäytyisimme jotenkin poikkeavasti?"

Samalla Jukka neuvoi kaikkia tekemään naama kyrvällä paska töitä, jotta elämä tuntuisi mahd. pitkältä: "onhan elämän pituus kuitenkin se tärkein asia"

1. Peli: Joonas, Jesse, Juuso vs Aku, Leevi, Eetu. Lopputulos: 1-0.

Ottelu starttasi jännittävästi Joonaksen huikealla maalilla, mutta jatkui sitten tylsän tasaisena.

Tappion nujertama Aku juoksi rituaalimaisesti kentän ympäri huutaen samalla "woop woop". Kun toimittaja kysyi tekeekö Aku aina noin hävitessään, niin Aku vastasi: "Tottakai. Olisi outoa jos tekisin sitä vain silloin tällöin"

2. Peli: Aku, Juuso, Jesse vs Joonas, Leevi, Eetu.

Matsi oli intensiivinen. Joonaksen joukkue voitti odotetusti 1-0.

Juuson maali oikeutetusti hylättiin.

Pelin jälkeen Juuso ilmoitti kovaan ääneen, ettei hylätty maali häntä vaivaisi, ja oli sitten loppuajan hiljaa.

Mykkäkouluja pelkäävä JJSport konsultoi asiasta ylipsykologi Teppoa, joka tulkitsi Juuson fiiliksiä: "Ei se Juuso siitä hylätystä maalista katkeroitunut. Hän vain alkoi meditoimaan, kuten moni muukin loukatuksi tullut suomalainen mies tekee. Meditoidessaan Juuso valaistui ja ymmärsi, ettei voittaminen ole tärkeintä. Siksi hän lähti pois ovet paukkuen

3.Peli: Joonas ja Jesse (+ Leevi) vs Juuso, Eetu, Aku. Lopputulos: Juuson joukkue voitti 2-1

Ottelu päättyi Juuson voitonparaatiin, kun hän marssitti vangiksi jääneen vihollisjoukkuen Leevin (jonka jalka oli räjähtänyt irti pelin alkumelskeissä) tuhatpäisen yleisön editse.

Juuso vilkutti armollisesti yleisölle, ja vannoi juhlallisesti olevansa katkeroimaton rauhan mies.

Viisas Ville hymyili ja nyökkäsi, että Juuso on varmasti nöyrä, koska hän näyttääkin siltä


Kolmen pelin hikihelvetti

11.5.2022

JJSport noudattaa pyhän kaksinaisuuden viisautta: "ai helvetti kun mä oon huono, mut oon mä silti parempi kuin muut"

Sanotaan, että asiakas on aina terapeuttinsa viimeisimmän kirjan uhri. Siksi JJSport kehottaakin kaikkia mielen ammattilaisia lukemaan Suursählyn sanaa erityisellä vakavuudella

Taas koitti keskiviikko.

Taas suuret tuhatpäiset fanit muistivat, että suursählyn ikimestaruus onkin se korkein elämänarvo.

Ennen matsia haastateltiin JJSportin tasa-arvovaltuutettua Mikkoa, joka vannoi, että pelaajien testoarvot ovat yleisen hyväksynnän tasolla: "Ei hätää. Kukaan ei ole liian miesmäinen tai naismainen. On tärkeää, että ihminen arvotetaan biologisten piirteidensä perusteella hyviksi ja huonoiksi. Haluamme kaikille vain hyvää!"

Jesse oli juuri kiroilemassa, mutta muisti sitten, että on parempi elää koko elämä kiltisti turpa kiinni. Silloin ei ärsytä ketään, ja vain se on vittu tärkeää.

Joonas, Leevi ja Aku kohtasivat Juuson, Jessen ja Esan kolme hikistä kertaa

1.peli oli hyvä. Joonaksen joukkue voitti 2-1. Huhujen mukaan valo häikäisi häviäjiä, mutta ylituomari Wilkenstain julisti sen olevan pelkkää katkeraa häviäjien valitusta.

"Eivät vain osaa hävitä, eikä myöntää tappiota"

Tauolla Aku meditoi itsensä transsiin, ja rehvasteli sitten muille, ettei ole mikään rehvastelijatyyppi. JJSport tuomitsi Akun sakkoihin "väärästä olemuksesta" ja " rehvakkaasta luonteenpiirteestä". Tyypilliset tuomiot tekopyhyyden synnistä.

Viisas Ville kommentoi tapausta vihjaamalla, että Akun tulee olla nöyrä, ja että vain nöyränä hän ymmärtäisi oman käytöksensä virheet. Loppuun Viisas Ville tuomitsi kaikenlaisen tuomitsemisen.

2.peli oli sekin hyvä. Joonaksen joukkue voitti taas 2-1. Suurpäiset fanit olivat haltioissaan.

3.peli oli karmiva tragedia. Juuson joukkue voitti tuurilla 3-1. Syyksi tähän epäillään Joonaksen kipeää kinttua. Ylituomari Wilkenstain ihmettelee, miksei vastajoukkue tajunnut pelata herrasmiesmäisemmin, kun kerran varmasti aavistivat pienistä vihjeistä, ettei Joonas pelannut ihan täysillä. Viisas Ville huuteli yleisöstä, että "vastustajan olisi pitänyt olla nöyrempi"


Suuri sabotaasi

4.5.2022

Maailmanhistorian suurin vääryys tapahtui, kun sähköinen avainläpyskä ei toiminutkaan. Tämä aiheutti suuria mellakoita Muurlassa. Liikuntasalin ovi vain piippasi kurjaa punaistaan jättäen samalla sadat tuhannet hullaantuneet suursählyfanit ovien ulkopuolelle. Lopulta paikalle marssi suuri päivystäjä, joka elegantein elkein avoi oven

Kaikki kaaos ja draama olivat taas hetken tiessään. Ylituomari Wilkenstain epäilee sabotaasin taustalla olleen "suuri petollinen kateellisten salaliitto, jota johtaa liikuntapalveluiden oviherrat"

1. Ottelu: Joonas ja Jesse liittoutuivat kurjaa Akua, Juusoa ja Leeviä vastaan. Matsin suurin neronleimaus oli pelata pienellä porukalla suurella kentällä. Näin pelaajien todellinen kenttäkelpoisuus testattiin. Ottelu päättyi lopulta Joonaksen ja Jessen jaloon 2-1 tappioon

Pelin jälkeen JJSportin toimittaja Tossavainen kyseli Juusolta fiiliksiä. Juuso vain ihmetteli ääneen, että miksi aina siellä missä hän on, niin aina tapellaan ja vängätään ylimielisesti pikkuasioista? Toimittaja pyysi Juusoa tarkentamaan hieman, mutta Juuso vain hymähti kädet puuskassa "näetkö nyt, taas joku apina vänkää!!"

Vihdoinkin vuosimiljoonien evoluution tuloksena "u-u-u a-a-a"- ääntämykset ovat muuttuneet järkeviksi pohdinnoiksi kuten: "miks toi on tollanen? Miksei se oo kuin mä?"

Joonas ja Jesse pitivät tappionsa johdosta kriisipalaverin. He tuumivat, etteivät olleet riittävän voimaantuneita voittamaan ensimmäistä peliä. Paikalle kutsuttiin yliguru Sasiiv, joka ensitöikseen pyysi allekirjoituksen veroilmoitukseen, jolla kuitataan vuoden terapiatunnit ammatista johtuvista kuluista.

Yligurun johdolla joukkio piti rakkaudellisen miniretriitin, jossa vastustaja manattiin alimpaan helvettiin. Näin Joonas ja Jesse voimaannuttivat itsensä uuteen raivoon, ja olivat nyt riittävän viisaita kohtaamaan kilpailevan maailman.

"Vain suvereeni voitto ja fanien ylihyväksyntä riittävät meille" yliguru manifestoi, ja ryömi tykkäysten saattelemana takaisin koloonsa

2.Ottelu: Joonas ja Jesse vs Juuso, Aku, Leevi. Ottelu oli tasaisen kovaa vääntöä, joka päättyi paremman joukkueen, eli Joonaksen ja Jessen upeaan 2-1 voittoon


Narsistivauva

27.4.2022

Ilta-auringon säihkysäteet rankaisivat tuhatpäisen fanijoukon silmiä, kun he tepsua tallustivat käsikynkkää kohti muurlan koulun liikuntasalia seuraamaan maailmanhistorian tärkeintä urheilulajia - suursählyä

Sponsorina toimi Penan perintä & hammashoito - milloin SINÄ tarkistutit viimeksi omat tai kaverisi hampaat?

1. Ottelu: Joonas, Leevi, Antti ja Elias vs Juuso, Aku, Jesse, Eetu ja Noel

Matsi oli melko ylivoimainen johtuen nöyrän Joonaksen oivaltavasta pelityylistä. Se päättyi lopulta ykkösjoukkueen 5-2 murskavoittoon.

Pelin jälkeen JJSport haastatteli katsojana ollutta narsistivauvaa, joka epäili kaakkosjoukkueen olleen mieleltään häiriintynyt, ja siksi peräänkuulutti nuorella iällä tehtyjen diagnoosien tärkeyttä: "on tärkeä leimata ihminen jo heti nuorella iällä psykologisesti. Mieluiten jo lapsena. Miten aikuiset voisivat muuten pärjätä elämässään, jos he eivät heti perstuntumalta osaisi diagnostisesti tunnistaa sitä, kuka on hyvä ihminen ja kuka on pahaa ihminen?"

JJSport hyväksyi narsistivauvan johtopäätöksen, ja lähetti sitten upealle ja ihanalle kapteeni Joonakselle paljon lentosuudelmia voittonsa kunniaksi. Vain voittaja voi olla tarpeeksi hyvä ja rakastettu ihminen. JJSport suunnittelee nyt valtakunnallista sosiaalipisteytysjärjestelmää, jossa kaikkein hyvin ja kiltein ansaitsee valtion suurimman rakkauden kaikkine tykkäyksineen.

2. Ottelu: Aku, Leevi, Antti, Elias vs Juuso, Joonas, Jesse, Eetu, Noel

Matsi oli paljon tiukempi, ja päättyi ykkösjoukkueen 3-2 voittoon. Peli tarjosi iloa, kiihkoa, jännitystä, intoa, ja kaikkea sellaista inhimillistä, mitä hyvä peli nyt yleensä tarjoaa. Vain Jesse itki katkeran kyyneleen

Pelin jälkeen Mainemieheksi itsensä tituleerannut kaveri tepasteli eetteriin ja tuumaili viisaat sanansa: "muista, jos maine on kerran menetetty, se on menetetty ikuisesti". Sitten Mainemies jatkoi eloaan tutun turvallisen harmaana, mitäänsanomattomana, persoonattomana, mielipiteettömänä, tylsänä, värittömänä, ja eli elämänsä samassa harmaassa maineessaan loppuun asti. Tästä hän sai palkinnoksi kultaisen rannekellon, kun jäi eläkkeelle kaupungin suojatyöpaikasta


Suurväittely

20.4.2022

"Anarkia on äärimmäistä demokratiaa" - JJSportin ohje nro.1

Iloiset ja nöyrät JJSportin pelaajat kokoontuivat jälleen kerran Muurlan koulun liikuntasaliin miljoonapäisen fanilauman ihmeteltäväksi.

Illan otteluissa Joonas, Jesse, Nico ja Leevi kohtasivat Juuson, Esan, Akun, ja Antin

Sanotaan, että kettu osaa monta pientä asiaa, mutta siili vain yhden ison asian. Tarina pohjaa siihen, että vaikka kettu keksisi mitä saalistuskonsteja, niin siili osaa aina käpertyä suojaisaksi piikkipalloksi.

Kumpi siis jyrää? Monta pientä kykyä, vai yksi iso?

Joonaslaiset toimivat kuten jyräävä kettu. Monta pirun hyvää hyökkäystä, joita Juusolaiset sitten koittivat epätoivoisella siilipuolustuksella torjua.

Ottelu päättyi lopulta 4-3 Joonaslaisten hyväksi. Valvontakameroista tosin paljastui traaginen petos: Leevi oli syöttänyt pallon viholliselle Juusolle, joka ampui tilanteesta maalin. Video stooreissa.

Ottelun jälkeen Joonaslaisten manageri Jaana Salohaapa pyysi alamaailman tyyppejä selvittämään asian.

Toinen ottelu päätyi sekin Joonaksen kettujoukkueen 3-2 voittoon.

Nico teki tavoilleen uskollisena pelin loppuun oman maalin. Näin hän kommentoi tilannetta: "siinä lopussa valaistuin, että eivät nämä yhteiset pelisäännöt minua koske. Tiedän vähän paremmin miten nämä maailman säännöt toimii. Sitäpaitsi minun maalini on minun maalini. Ihan sama mihin sen teen. Muiden mielipiteillä ei ole väliä. Tätä suvereenia hyvyyttäni tulisi enempi kadehtien ihailla kuin tuomita"

Pelien jälkeen käytiin vielä lämmin keskustelu politiikasta. Vaihdettiin pari iloista ajatusta arabikeväästä sekä teknologian mahdollisuuksista kansojen yhdistämisessä. Rennon jutustelun ohessa Juuso nikkaroi koripallotelineestä pienen hirsipuun ja kysyi, haluaisiko Joonas pujotella äänekkään kaulansa siitä roikkuvaan narunpätkään? Olisi meinaa paljon mukavampaa, jos kaikki olisivat yhtä ja samaa mieltä esimerkiksi yhteiskunnallisten tapahtumien moraalitaustoista.

Viisas Ville yhtyi ajatukseen.

"Viisaus elää siinä, että kenelläkään ei ole mitään mielipidettä mistään! Pitää olla mielenrauha! Vain se voi pelastaa tämän kurjan maailman varmalta tuholta"


Suurkato

13.4.2022

JJSportin fanit kokivat tänään suuren järkytyksen, kun osaa pelaajista syytettiin raukkamaisesti dopingin väärinkäytöstä. Ylilääkäri Simo Tenhon tekemä tutkimus paljasti törkeän "härän kiveksien" väärinkäytön. Pelaajaliitto vastasi nopeasti kohuun toteamalla, ettei JJSportin pelaajat käytä mitään kiellettyjä lisäravinteita, ja että kohu on luultavasti saanut alkunsa suihkussa alkaneesta väärinkäsityksestä. "Riippumatonta todistusaineistoa tutkitaan parhaillaan. Härän kivekset on ikivanha doping muoto, mutta on hyvin todennäköistä, ettei meidän pojilta sellaisia löydy"

Osa Suursählyn pelaajista asetettiin tapauksen johdosta nuijittavaksi tutkintavankeuteen, kunnes asia saa rehellisen lopun.

Siksi tänään pelattiin neljän hengen Suurkorista.

Kansa karkeloi haltioissaan, koska taas yksi yber suuri megaskandaali oli ratkaistu kylmällä luovuudella.

***

Ihmisen suurin tragedia on, jos hän ei tiedosta tilaansa.

On esimerkiksi liki mahdotonta liikkua henkisesti, jos ei voi liikkua fyysisesti. Tämän sisäistäminen vaatii perseensä nostamisen penkistä ja kysymyksen: "mitä sinulle kuuluu?"

Ärsyttävä tehtävä, sillä joku voi ihan oikeasti vastata

Sitten on esitettävä toinen kysymys, ja tällä kertaa itselleen. On hyvä kysyä mitä tarkoittaa "olla elinpiirinsä vanki?"

"Milloin ympärilläni palloileva ihmiskehä muuttuu vankilaksi?"

Sitten on se kaikkein vaikein, joka vaatii kaksoiskuuntelemisen taitoa. Tulee ihmetellä, millainen kulttuuri ja ajattelu meidän toimintaamme ja asenteisiimme vaikuttaa? Ja erottaa se kehomme ja psyykkeemme tarpeiden omista viesteistä.

Ei ole kosmista luonteenpiirrekoodia millainen tulee olla, on vaan helkkaristi samankaltaisia ihmisiä eri lähtökohdilla.

Ihmisen suurin tragedia on, jos hän ei tiedosta omaa tilaansa.


Viisas Ville - henkinen fakiiri

6.4.2022Taas kerran keskiviikko. Taas kerran suursähly. Taas kerran tuhannet pienet suursähly-fanit vyöryivät suuressa hurmoksessa muurlaan koulun suureen liikuntasaliin seuraamaan aidointa ja todellisinta urheilua.Vain pienet ihmiset eivät ymmärrä näin suuria juttuja.Peliä analysoimassa oli Viisas Ville - se parempi elämänkokemus vertainen, joka on saavuttanut henkisen fakiirin arvon


JJSport uutisoi: Seitsemän miljoonaa vuotta sitten tapahtunut simpanssien aivomutaatio on vihdoinkin saavuttanut jotakin järkevää! Ihminen juoksee pallon perässä jostakin syystä.Yksi miettii miksi, toinen miettii miten, me JJSportissa mietimme: miksikäs ei?

Ensimmäinen peli oli julkisen mielipiteen mukaan hyvä. Joonas, Leevi, Aku sekä Juuso myllyttivät Jessen, Nicon, Noelin ja Eetun tuloksin 4-1.JJSportin ylipsykologi Teppo haastatteli Viisas Villeä lopputuloksen moraalisesta puolesta. Tähän Ville vastasi nöyrästi: "kun vain elät tarpeeksi nöyrästi, ja minun hyväksymieni henkisten ohjeiden mukaisesti, ja tietysti minun valvonnassani, ja tietysti minun arvosteluuni sokeasti luottaen, voit ehkä sinäkin saavuttaa tuon tilan, jota kutsutaan "voitan vittu kaikki elämässäni, olen viisain ja paras!".Ylipsykologi antoi Viisas Villen filosofoinnille kosmisen hyväksyntänsä leiman, ja katosi sitten pois rahasäkki kourassa


Toinen matsi oli astetta arvelluttavampi. Joonas, Nico, Noel ja Jesse ajautuvat 2-2 tasapeliin Leevin, Akun, Juuson ja Eetun kanssa. JJSportia tarkastellut henkinen fakiiri Viisas Ville kommentoi tasapeliä ylivertaisesti: "vaikka pelaajat haukkuivatkin itseään julkisesti osoittaakseen todellista nöyryyttään, joka on tietysti hyvä ja oikein, he silti pärjäsivät vain jotenkuten. Tullakseen paremmiksi, heidän tulisi vielä tehdä jotakin nöyrempää. Sitten he olisivat, joskus, yhtä valastuneita kuin minä, viisas Ville, suuri henkinen fakiiri - se parempi elämänkokemus vertainen"


JJSportin ilmoittaa lopuksi, että lyhytdokumentti komitea sai äänitettyä materiaalia ottelustaan. Nyt päätettiin perustaa virallinen editoitsijain komitea, jonka tehtävä on editoida kuvattu materiaali


Suursähly ja suuri petos

30.3.2022


Jälleen tuhannet miljoonat innokkaat suursählyfanit marssivat riemuissaan muurlan koulun stadionille. Tänään he saivat todistaa galaktisen historian jättimäisintä petosta!

***

Totuus on olemassa. Totuus yksinkertaisesti tapahtuu, ja siinä sen syvällinen olemus sitten onkin

Totuus ei ole ihmeellistä, mutta se voi tuntua kehossa rauhaisalta, mikäli sen oivaltaa. Useimmat eivät oivalla. Heillä on kiire liikuttaa huuliaan ja keskustella mitä mielikuvitusrikkaimmista asioista. Itseasiassa totuutta on paljon vähemmän mitä ihmiset äkkiseltään edes kuvittelevat, mutta jos tämän sanoo ääneen, kimppuusi käydään koko henkilökohtaisen tragedian voimalla. Ikään, kuin elämä ja ihmiset tulisi kohdata jonkinlaisella kostomentaliteetilla

Suursählypelaajat eivät ole kostohenkisiä. He ovat hyviä ihmisiä. He istuvat tosi paljon ihan rauhassa, ja vain juttelevat mukavia. He saavat myös korkeita pisteitä iltapäivälehtien moraalikyselyistä

***

Ensimmäinen peli oli oikeamielisten ihmisten mielestä hyvä.

Joonas, Nico ja Juuso voittivat Akun, Jessen ja Leevin 4-2.

Hyville ihmisille jäi pelistä iloinen mieli, ja sehän on tärkeintä tässä elämässä

Pahat ihmiset eivät nielleet karvasta tappiotaan, ja siksi syttyi katkera revanssi. Tällä kertaa Akun kipparoima joukkue voitti vahingossa 4-0.

Joonas syytti kieroa vastustajaa ylimielisyydestä ja muistakin ikävistä luonteenpiirteistä. Hän poistui hetkeksi takahuoneeseen joogaamaan päänsä punaiseksi, ja julisti sitten, että läsnäolevuuden hengessä tilanne on taas 0-0.

Loppuun Joonas otti levollisimman ilmeen minkä sai, ja se todisti, että hän oli todellinen voittaja

Kolmas peli oli todellinen petosten peli. Pahaa aavistamaton Joonas sai nyt maistaa joukkuetoveri Nicon kieroutta.

Nico tönäisi pelin alussa taas kerran pallon omaan verkkoon, jonka johdosta Akun luotsaama tiimi voitti 3-2.

"Petosta! Tämä on suurta petosta!" Joonas huusi. Samalla hän syytti vastustajaa lahjonnasta ja kaikesta muusta sellaisesta, joka edesauttoi voiton huijaamisessa

Tiedote: JJSport on perustanut toimikunnan filmaamaan lyhytdokumentin suursählyn iloisesta maailmasta. Kuvaukset alkavat ensiviikolla

Tulokset:

Joonas, Juuso, Nico vs Aku, Leevi Jesse

4-2, 0-4, 2-3


Jessen niittajaiset

23.3.2022

Perustuu tositapahtumiin:

Tuhannet ja taas tuhannet suursählyfanit kokoontuivat tänään keskiviikkoiltana Muurlan koulun liikuntasaliin seuraamaan vuosimiljoonan suurinta spektaakkelia. Joonas ja Leevi kohtasivat vihdoinkin voittamattoman Jessen!

Ylituomari Wilkenstain julisti juhlavasti ennen matsia, että tänään ei mikään voi mennä vikaan. Nyt pelaajien osaaminen todella punnitaan. Mitkään selitykset ei enää auta. Toinen joukkue voittaa, toinen häviää. Piste

1. Peli: Joonas, Leevi, Aku, Juuso, Antti vs Jesse, Nico, Noel, Eetu

Ottelu alkoi hienosti. Joonas teki ensimmäisen upean maalin. Katsomo oli haltijoissaan, pörssikurssit ampaisivat nousuun, ja Paavi kiljui onnesta. Tilanne 1-0. Ehkä Joonaksella ja Leevillä oli sittenkin mahis voittoon?

Joonas - Aku tehokaksikko painosti jatkuvilla tykityksillään, ja Leevikin pelasi ihan hyvin. Sitten tapahtui jotakin kamalaa. Vastustaja teki neljä maalia ja voitti pelin. Lopputulos: 1-4

JJSportin ylipsykologi Paavo Tampio epäilee tappion syyksi Joonaksen synkkää menneisyyttä: "Joonas olisi tietysti voittanut tämänkin ottelun, mutta musta menneisyys kaappasi hänestä ylivallan. Tiedättehän. Luin tästä aiheesta uusimmasta muropaketista. Puhutaan, että menneisyyden kanssa tulisi oppia elämään, mutta paskan vitut. Oikeasti on hyvä ja yhteiskunnallisestikin tärkeää, että ihminen säilyttäisi narsistisen rakkaussuhteen omaan synkkään menneisyyteensä. Omalla kärsimyksellä kun tulisi olla oikeus jyrätä muut. Joonas ei siis hävinnyt tätä peliä mitenkään omaa huonouttaan, vaan lähinnä siksi, että vastustaja ei vain ymmärtänyt häntä tarpeeksi hyvin"

Pelin jälkeen Leevi myllytti Joonaksesta huonouden ja pahuuden pois

Ja uusi matsi sai alkaa!

2. Peli Joonas, Leevi, Aku, Juuso ja Antti vs Jesse, Nico, Eetu ja Noel

Peliä oli pelattu minuutti, kun Nico potkaisee pallon vahingossa omaan maaliin. 1-0. Vatikaani räjähti raikuviin ablodeihin ja hurraa huutoihin. Loppuajan peli olikin tasaista. Hyvin tasaista. Jesse teki yhden maalin, ja Joonas teki yhden maalin. Peli päättyy lopulta 2-1.

Vihdoinkin Jesse oli murskattu!! Onnellisuus ja lepo sai jälleen palata Muurlaan

Kunnes uusi keskiviikko koittaa!

Tulokset:

Joonas, Leevi, Aku, Juuso, Antti vs Jesse, Nico, noel, Eetu - 1-4

ja

Joonas, Leevi, Aku, Juuso, Antti vs Jesse, Nico, noel, Eetu - 2-1


Totuutta ja viisautta

16.3.2022

Lao Tzu sanoi aikoinaan: "välitä mitä ihmiset sinusta ajattelee, ja olet ikuisesti heidän vankinsa".

Aku oivalsi tämän ohjeen syvällisesti, ja siksi hän pelasikin tänään ottelunsa nahkaiset taistelustringit kasvoillaan. Se kuvasti hänen todellisesta minäänsä ja korkeampaa identiteettiä.

---

Joonas oli odottanut tätä iltaa pitkään. Lukuisat kestävyystreenit halikon vuoristoissa piti varmistaa se, että voitoillaan kukkoileva Jesse saisi viimeinkin köniinsä.

Mutta miten kävikään?

Jesse ei edes suvainnut tulla paikalle.

Huhutaan, että hän olisi ollut viikonloppuna itämerellä merirosvoilemassa ja saanut sieltä hyppykupan, mutta ei kannata uskoa kaikkea mitä puhutaan. Moni epäileekin hän kärsivän ajalle tyypillistä sairautta nimeltä "Cov-Joonas-pelkuruutta".

Myös akuutti spitaali on mahdollinen, sillä haastattelussa Jesse ilmoitti "ettei hänen päänsä yksinkertaisesti enää kestä"

Tämä ei silti Joonaksen nöyrää uhoa hidastanut, ja hän päättikin tarjoilla sählyviisauttaan myös muille.

"Vähä totuutta kato! Kylmänä!"

Ensimmäisessä ottelussa Joonas, Aku ja Juuso kohtasivat Antin, Leevin, Noelin ja Eetun. Ottelu päättyi tasan 2-2.

Pelin parhaaksi pelaajaksi valittiin "se teipattu maali", jonka tolppaan pallo kilahti "ainakin satatuhatta kertaa".

Ottelun aikana Antti osoitti kunniaa "Hänen majasteetillisille Tolppuudelleen" kumartamalla tätä "ainakin miljoonasti".

Jälkimmäinen peli meni monen suursähly-analyytikon mukaan täysin päin vittua.

Antti, Aku ja Juuso voittivat Joonaksen, Leevin, Eetun ja Noelin peräti 6-3.

Pelin jälkeen JJSportin toimittajat syöksyivät yhtenä laumana nöyrän Joonaksen kimppuun, ja tiedustelivat tältä syitä huonoon pelionneen.

"On parempi päihittää itsensä, kun voittaa tuhat turhaa taistelua" Joonas sanoi viisaasti, ja ryntäsi sitten pukuhuoneeseen kirjoittamaan blogiinsa, kuinka perseestä koko muu maailma on, ja miksi vain hän tekee asioita puhtaasti oikein, ja kuinka kaikkien tulisi olla kuten hän on.

Tulokset:
Joonas, juuso, Aku vs Antti, Leevi, Eetu, Noel

2-2 TASAPELI

sekä

Joonas, Leevi, Eetu, Noel vs Juuso, Aku, Antti
3-6


Galaksien tiukin ottelu ikinä!

9.3.2022

Suursählyn pelaajat puuskuttivat jälleen reippaina pelipaikalle.

Jo heti alkuun kuului mahtipontista suunsoittoa, kun Juuso koitti nujertaa Akun ylivertaisella älyllään.

Ensin Juuso väitti jotain, katsoi sitten Akua kuin idioottia, ja Aku vastasi katseeseen yrittäen olla näyttämättä idiootilta.

Hetki oli ikimuistoinen.

Ensimmäinen peli oli upein pitkiin aikoihin:

Joonas, Jesse, Leevi ja Juuso

vs

Antti, Aku, Nico, Noel ja Eetu

Joonas teki monta maalia, ja hänen joukkueensa voittikin lopulta 5-1

Vastustajakin pelasi ihan kelpo hyvin

Ottelun jälkeen Jesse kukkoili, että hänen joukkueensa on nyt voittanut jo melkein kaikki pelit, mutta siinä hän on tietysti väärässä. Nimittäin pelianalyytikko Tommi Tarkjärven mukaan lopputulokset ovat yleensä kiinni siitä, onko Joonaksen jalka kipeä vai eikö ole. JJSport haastatteli ylituomari Wilkenstainia joka vahvisti tämän teorian: "harvoin Joonas on hävinnyt sellaista matsia, jossa hän on olisi täysin kunnossa. Yleensä tappion jälkeen paljastuu aina jokin vika".

Nöyrä Joonas päätti todistaa mahtailevan Jessen teorian vääräksi, ja niin käytiinkin galaksien kovin ottelu ikinä:

Joonas, Leevi, Aku ja Antti (nelikko, joka ei ole koskaan yhdessä voittanut, ainakaan muistaaksemme)

vs

Jesse, Eetu, Noel, Nico ja Juuso.

Ottelu oli tiukka. Piru vie. Hyväkuntoiset pelaajat puuskuttivat läpi pelin täyttä voimaansa. Mailoja lensi ja äijää kaatui.

Tilanne oli viimeisille sekunneille asti 3-3. Sitten Nico sai Eetulta nappisyötön ja laukoi pallon ylämummoon. Jessen joukkue voitti 4-3.

Ottelun jälkeen Joonas vahvisti, että hänen jalkaansa särki pelin aikana luultavasti venähdyksen takia, ja siksi hän ei voinut pelata ihan täysillä.

Joonas puhui luultavasti totta, sillä hänen ilmeensä kertoi, että kaikki ei todellakaan ollut hyvin.

"Hampaat suorastaan narskuivat hänen yrittäessään puhua"

JJSport kiittää kaikkia pelaajia sekä faneja.

Tulokset:

5-1

Joonas, Jesse, Juuso ja Leevi vs Antti, Nico, Aku, Noel, Eetu

ja

3-4

Joonas, Antti, Leevi ja Aku vs Nico, Noel, Eetu, Juuso ja Jesse

3 vs 3


Tautinen matsi

2.3.2022

Kolme kunnioittavaa ottelua muistan Ukrainan uhreja.

Noel loisti ollen pelien maalikuningas


Aku, Joonas, Noel vs Eetu, Jesse, Antti

Tulos: 1-2 // 1-2 // 2-2

3 vs 3


Hikinen helvetti

23.2.2022

Suursählyn ikimestaruusjahti jatkuu! Kukaan ei tosin ole vielä määritellyt millä perustein titteli lopulta jaetaan, mutta siitä huolimatta valtavat kymmentuhatpäiset fanilaumat vaativat päästä väkijoukoin kannustamaan näitä kuutta nöyrää JJSportin sankaria, jotka tänäkin keskiviikkona vaatimattomasti marssivat leuka pystyssä kohti muurlan stadionin kisaparketteja.

Osa pelaajista oli joutunut jäämään pois talviloman takia, osa joutui jäämään pois, koska muuten vain vitutti

Aku, Joonas ja Leevi kohtasivat kolmessa eri pelissä Jessen, Eetun ja Nicon. Kaksi ottelua päättyi tasapeleihin 3-3 ja 2-2, mutta yhdessä matsissa Akun joukkue otti surkeasti turpiinsa 1-4

Huhutaan, että syy olisi ollut vain huonossa tuurissa, mutta huhuihin ei parane aina uskoa. Erään fanin tieteellinen analyysi osasi kertoa, että Leevi oli luultavasti lahjottu, ja että Akukin vain halusi kateuttaan hävitä, koska nimenomaa Joonas teki heidän puoleltaan maalin. "Kateus.. Kateus. Se se on! Ja löyhä moraali. Olen tehnyt tilanteesta persoonallisuus testit ja arviot, jotka selittää tilanteen syvemmän totuuden. Olen tullut johtopäätökseen, että jos yhteiskunnassamme vallitsisi vain hiukan tiukemmat säädökset, niin sääntöjen noudattamista voisi paremmin vahtia. Elämä on parempaa, jos kaikki ymmärtäisi näitä kehittämiä persoonallisuus-sääntöjä!"

Toinen fani totesi kylmästi, että "Aku varmasti ymmärtää Joonaksen olevan häntä niin paljon komeampi ja parempi ihminen, että siksi halusi tätä vaikealla käytöksellään rangaista"

JJSport toivookin nyt julkisesti, että ihmiset osoittaisivat enemmän ymmärrystä Akulle ja hänen kateelliselle käytökselleen, koska hän ei vain voi itselleen ja persoonalleen mitään

Pelejä oli iloa katsella. Hyväkuntoiset pelaajat suorastaan puuskuivat voimaa vuoroin kirmaten vuoroin kävellen viheliäisesti liikkuneen pallon perässä. Pelien jälkeen Jesse kuvasi olevansa kuin "psykoottinen labratorinnoutaja, joka ei vain saanut katsettaan pois pallosta, ja perään oli vain mentävä" Viimeisenä mielikuvana tämä olisi kaunis, jos se äkkilähtö tuonelan porteille äkisti saapuisi

Pelien parhaaksi pelaajaksi äänestettiin maalitolppa


5 vs 5 inferno

16.2.2022

Mikä ilta! Kansa koikkaloi hurmoksellisen lumiraivonsa jälkeen muurlan koulun kentille ilakoimaan suursählystä. Ja iloa riitti!

Eetu, Noel, Noora, Esa ja Jesse tykitti ensipelissä 4-1 voiton. Ilo oli silti lyhyt. Jesse vaihdettiin Juusoon yhden sentin kauppahintaan, ja pian Joonas, Antti, Jarkko, Leevi ja Jesse tyrmäsivätkin vihollisensa 6-2.

Joonas ja Antti suunnittelivat laminoivansa tuloskirjan sivun tauluksi ja nostavansa myös peliliivinsä kattoon voiton kunniaksi. Tämän jälkeen he pitivät lyhyen isällisen saarnan siitä, että vastustajan ei olisi pitänyt liikaa ylpistyä ensipelistä: "ylpeytenne tuhosi teidät".

Sitten parivaljakko tanssahteli keskisormi pystyssä letkajenkkaa pukuhuoneeseen

JJSport haastatteli paikalle rientänyttä ensiapupsykologia (joihin törmää kentillä perin usein), ja hän oli huolissaan miespuolisten pelaajien testosteronitasosta.

"Ne ovat liian koholla. Ihmisen tulisi olla tavallinen, eikä mitenkään epäinhimillinen, kuten aggressiivinen tai vihainen". Ensiapupsykologi ilmoitti perään ottavansa heti yhteyttä Sipooseen, koska siellä asuu ihmisen prototyyppi, jonka pohjalta psykologian tieteelliset dogmit on revitty. "Niin.. Teen vähän vertailuja. On tosi tärkeää vertailla mikä kaikki ihmisissä on pielessä. Tämä meidän Sipoon tyyppi on tavallinen, joten häneen on hyvä suhteuttaa kaikki. Hän ei ole yli- tai aliherkkä, vaan neutraali. Hän ei ole introvertti tai ekstrovertti, vaan neutraali. Hän on neutraali kaikessa. Hän on kiitollinenkin tieteellisen tarkasti, ja ymmärtää elämänsä tarkoituksen tieteellisesti"

Biologi Kuusela nyökkäsi psykologille kiitokseksi ja lisäsi, että on hämmästyttävää, miten sotaisien simpanssien ja orgioilla kamppailevien bonobo-apinoiden vuosimiljoonien risteytys ja kehitys on luonut vihdoinkin modernin tavallisen Sipoolaisen ihmisen, joka voi sanoa olevansa normaalimpi kuin muut

Muuten ilta oli mitä mainioin. Pelit kulkivat hyvässä sykkeessä ja virtaa riitti. Yleisö on luvannut poistua paikanpäältä pian, mutta JJSportin tarkkailijoiden mukaan kukaan ei ole vielä lähtenyt, vaan paikalle on päristellyt lisää pari panssarivaunua ja yksi rauhaisa sotanorsu

Tulokset:

Eetu, Noel, Esa, Jesse, Noora vs Joonas, Antti, Leevi, Juuso, Jarkko = 4-1Joonas, Antti, Leevi, Jesse, Jarkko vs Eetu, Noel, Juuso, Esa, Noora = 6-2

Eetu, Noel, Jesse, Joonas

vs

Antti, Leevi, Noora, Jarkko, Aku


Nimetön nimi

9.2.2022

Taas keskiviikko. Taas kerran suuret yleisömassat saivat nauttiakseen suurta ja oikeaa urheilua. Taas kerran hommat säädettiin sillä vakavuudella, että hampaat nirskuivat. Vain siitä tuntee aidon ja oikean urheilun. Vakavamielisyydestään. Vakavamielisyys kertoo sen, että ihminen rakastaa juttuja hieman enemmän ja paremmin kuin toiset. Vakavamielisyydestä tietää, että ihminen on totta.Siksi meidän ihmisinä tulisikin vääntää hommia paskan vakavasti suurta huomiota herättäen. Se on älykästä.

Kiitollisuutta oli ilmassa. Etenkin Joonas oli tosi kiitollinen, kun Aku tuli nitistettyä pari peliä putkeen. Joonas totesikin nöyränä toimittaja Jounin haastattelussa: "taitaa sen Akun sädekehä vähän päätä puristaa, hehe, on olevinaan niin hyvä ihminen.. oikee maailmanparantaja! Saatana! Pah. Vitun media sais keskittyä hiukan myös meihin nöyriin ihmisiin, eikä noihin katkeriin maailmanparantajiin! Me tehdään yleensä ne oikeet hyvyys jutut, koska ihminen nyt on vaan tällanen ku mä! Miksi media ei vittu voi antaa meille enem..."Toimittaja Jouni joutui poistumaan tilanteesta räyhäämisen käydessä liian suureksi.

JJSport harkitseekin nyt lakia, joka määräisi jokaiseen kotiin sammumattoman radion, mikä tarjoaisi 24/7h kaikkien mielipiteitä. Niitä saisi sitten jokainen kuunnella.


Eetun ja Noelin yhteistyö toimi! Eetu, Noel, Jesse ja Joonas voittivat 2-0 ja myöhemmin 1-0. Heitä vastaan taisteli Noora, Aku, Jarkko, Leevi ja Antti.Pelien tempo oli kova, ja yleinen mielipide ehkä olikin, että tempo oli liian kova Akulle.

JJSportissa on huhuja liikkeellä. Juusoa ei ole nähty pariin viikkoon kentillä, joka on ymmärrettävästi herättänyt kysymyksiä. Juuson epäillään säikähtäneen, koska JJSport on vihdoinkin saanut mukaansa naiskauneutta. JJSportin toimittaja Jouni yritti tavoittaa Juusoa ja kysyä asiasta, mutta Juuso toisti vain tylysti puhelimeensa: "valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä, yrittäkää myöhemmin uudelleen".Johtopäätös on, että Juuso pelkää. Eräskin fani totesi: "Höh. Jokainen selväpäinen ihminen haluaa olla kaikkien tavoitettavissa koko ajan.

Tulos: Eetu, Noel, Jesse, Joonas voittivat 2-0 ja 1-0

Eetu, Esa, Jesse, Antti

vs

Joonas, Leevi, Noel, Aku

Nimetön nimi

2.2.2022

Boom!

Suursählyn komeat sankarit pääsivät vihdoinkin taas mittelöimään toisiaan vastaan. Kymmentuhatpäiset väkimassat suorastaan vyöryivät hurmoksessa katsomaan, miten kahdeksan tyyppiä löi palloa maaliin

Paikanpäältä tavoitettu historioitsija Mika Noman hämmästeli erityisesti sitä, että mutatoitunut savanniapina ylipäänsä kykenee tällaiseen jalostuneeseen väkivaltaan, eli urheiluun."Näistä pelaajista todella huomaa ihmisen alkuperän. Hämmästyttävää, kuinka vähän ihminen on vuosimiljoonissa kehittynyt!"Psykologi Liisa Nogood taas valitteli, että kaikenlainen pelaaminen pitäisi kieltää lailla, koska ihmisille voi tulla siitä paha mieli."Kilpailuasetelmia ei saisi olla! Ihmisen tulisi vain, tuota, noh.. olla.. koska.. Niin. Muuten voisi käydä jotain!"

Ensimmäisen pelin jälkeen kokoonpanoja hieman muutettiin. Akua syytettiin huonosta pelaamisesta, ja siksi hänet päätettiinkin vaihtaa Esaan. Peli päättyi lopulta Joonaksen, Noelin, Leevin ja Esan yllättävään 2-3 tappioon. Syyksi epäillään Akun joukkueeseen juurruttamaa sabotaasia. Ylituomari Wilkenstain päätyi jälkeenpäin toteamaan, että Aku selkeästi haluaa tuhota Joonaksen uran JJSportissa. Samalla hän ihmetteli, miten Aku edes kehtaa häiritä Joonasta omilla negatiivisilla luonteenpiirteillään? Lopuksi hän kiitteli Joonasta erinoimaisesta kyvystä olla hyvä ihminen." Jos kaikki vain olisivat kuin Joonas, ei meillä olisi tällaisia ongelmia!"Haastattelun jälkeen valokuvaaja ikuisti, miten Joonas paiskasi raivoten mailansa päin seinää.

Tulokset:

Eetu, Esa, Antti ja Jesse voittivat 8-1
Joonaksen, Akun, Noelin ja Leevin

Eetu, Aku, Antti ja Jesse voittivat 3-2
Joonaksen, Esan, Noelin ja Leevin


Musta surma 6

26.1.2022


Musta surma jatkuu, mutta kuinka kauan? Ehkä pian pääsemme taas pelaamaan.JJSport haastatteli Eetua pitkittyneen tauon vaikutuksista, ja kysyi kuinka valmistautunut hän on peleihin? Eetu totesi nöyrästi: "olen tilastoissa ykkösenä, olen siis paras". Loput pelaajista on päästetty hyvin ansaitulle pakkotyöleirille.

Suuret väkijoukot ovat vihaisia, kun JJSportin järjestämä suursähly seisoo. Arvostelua ovat saaneet niin tieteilijät, toimittajat, kadunmiehet, kuin myös pohjoismaiden yhteistyö ja tasa-arvo ministerinä toimiva @blomqvist_thomas jota on ankarasti kritisoitu mm siitä, ettei hän ole tehnyt lujemmin töitä JJSportin pohjoismaisen tasa-arvon eteen. Nyt norjalaiset höntsäsäbäveikot vittuilevat ja hyppivät silmille. Se tuntuu pahalta. JJSport suunnittelee oman edustajistonsa lähettämistä Norjaan heti kun joku kertoo, kuinka isoja tyyppejä siellä on?

JJSport uhkaa kehittää nettisivujaan. Huhutaan, että vaikutteita etsitään mm stoalaiselta filosofilta, edesmenneeltä reuman rampauttamalta orjalta Epiktetokselta, joka maastakarkoituksen jälkeen vuonna 95 alkoi saada mainetta kelpo ajatuksillaan. Tarinan mukaan jopa keisari Marcus Aurelius otti hänestä inspiraationsa (toki hallitsija funtsi omaa filosofiaansa oopium päissään, mutta sai silti aikaan samaistuttavaa tekstiä). JJSport tutkiikin nyt, voiko mennyttä filosofiaa enää soveltaa tämän päivän terapiatyöhön, kun henkilöt eivät nykystandarteilla olleet nuhteettomia?JJSport pyytääkin kaikkia toimittamaan epäillyttävät filosofiset kirjat torin suurelle roviolle. Eiköhän ne ihmiskunnan nykyongelmat siitä katoa.


JJSport haastatteli myös erästä elämänkokemus asiantuntijaa, joka syytti ihmiskuntaa ja JJSportia palvelutason heikkenemisestä. "Syyllinen ongelmiin on jokainen Kekkosen jälkeinen hallitus" hän sanoi."Virallinen nootti on jo lähetetty sss tekstaripalstalle" hän jatkoi.JJSportin keräämien huhujen mukaan kansannousua ei vielä ole kuitenkaan tämän johdosta tapahtunut, eikä suuria muutoksia ihmiskunnan kollektiivisessa ajattelussa ilmennyt.JJSport päättikin nimittää oman komiteansa selvittämään, mitä on järkevä Kekkosen jälkeinen elämä?


Musta surma vol 5

19.01.2022

Suursähly ja pieni musta surma vol 5

Musta surma jatkaa jylläämistään. Pelit ovat jäissä, kuten ovat myös paikalliset pyörätiet.

Valtavat fanijoukot joutuvat nyt kirjaimellisesti liukastelemaan omilla elonpoluillaan.

"Helvetin hiekottajat" totesi eräskin jalankulkija, "polkujen liukkaus on teidän syy! Takianne elämäni on kurjaa!"

Sitten hän jäi lämpimään kotiinsa odottelemaan esimiehensä käskyjä.

Pian Tongassa räjähti tuolivuori ja pyyhki erään saaren maailmankartalta.

Toisaalla Salon virkamiehet juonivat ja terrorisoivat JJSportin ylvästä toimintaa perumalla salivuoroja. Ylituomari Wilkenstain epäilee, että hommaa johtaa varmasti jokin reptiliaani, jonka tarkoitus on murtaa pelaajien mieli, ja ohjailla heitä sitten kapitalistisessa hengessä.

"Uskokaa nyt minua! Olen nähnyt netissä kuvan kapitalismista. Se on paha ja vaarallinen juttu"

Monelle lohtua tuo kanssaihmisten pilkkaaminen.

JJSport haastatteli yhtä internetsoturia, joka terävästi muistutti, että paras tapa nostaa itsensä muiden yläpuolelle on vittuilla toiset maahan.

"Kun he sitten voivat huonosti, voin näppärästi verrata itseäni heihin. Näin minun ei tarvitse tarkastella omia toiveitani, puutteitani ja elämän suuntiani. Voin heti paremmin kun vähän haukun, eikä minun sitten enää tarvitse ottaa mitään typeriä riskejä, joista voisi hetkeksi koitua häpeää. Ja kun en häpeä mitään, kaikkien on helpompi rakastaa minua! Olenhan silloin tosi kova tyyppi! Sellainen mediaseksikkään täydellinen"

JJSport myöntää rakkauden olevan toisinaan vaarallista puuhaa.

JJSport innostui etsimään lisää elämäntapa konsultointia suomi24:sta.

Siellä oli hyvin oivallettu, että sanomalla taikasanan "tiede", ei enää tarvinnut välittää kanssaihmisten tunteista, vaan kaikkea sai laukoa vapaasti ihan miten tykkäsi. Ja saipa vielä uskoa olevansa älykäs, osasihan sitä sanoa sanan tiede.

Suomi24 tultiin siihen lopputulemaan, että tulevaisuudessa onkin hyvä, että pienet lapset voittavat vanhempansa psykologisesti.

"On psyykkisesti hyvä, että ihminen on kaiken aikaa henkisesti kaikkien yläpuolella! Siten ihmiskunta pärjää varmasti paremmin"

JJSport palaa viikon päästä tilannekatsaukseen!


Musta surma vol 4

12.1.2022

Perustuu tositapahtumiin

Kilpailu ikimestaruudesta jatkuu - paitsi että se ei jatku.

Kilpailu on tauolla, joten kaikki massiivis-aggressiivinen taisteluenergia on suunnattu muualle

Monet moralistit ovat lämpimissä nojatuoleissaan tuumaillut, että JJ Sportin kaltainen kilpailu on yleisesti aivan turhaa pelleilyä, ja että sen sijaan kaikki energia tulisi suunnata johonkin järkevään ja aitoon, kuten massameditaatioon tai telkusta tulevaan oikeaan urheiluun.

JJ Sport haastatteli asiasta erästä pientä lasta, joka kärsi 60 miljoonan muun itä-afrikkalaisen tavoin kuivuudesta, ja hän peräänkuulutti, kuinka tärkeää olisi tehdä näyttäviä juttuja mahdollisimman julkisesti: "eihän asioista ole elämässä mitään hyötyä, jos ne eivät näytä tosi mediaseksikkäiltä ja kuulosta kivoilta"

Pian tämän jälkeen eräs nuori perheenisä sai potkut työstään ja turhautuneena ryyppäsi perheensä hankeen

Ylituomari Wilkenstain muistutti pelaajia, miten tärkeää yhteiskunnassamme on puhua kivoista asioista niin sensitiivisesti, ettei pienintäkään mielipahaa syntyisi kenellekkään, joten Joonas teki heti valtiovierailun Suomen vara-pääkaupunkiin Turkuun keskustellakseen ystävänsä, JJ Sportin entisen kirjurin, nykyisen psykologin (vuodet JJ Sportin palvelussa oli ajanut hänet miettimään ihmismielen häiriökäyttäytymisen juuria, ja rohkaissut siten psykologian alalle) kanssa. Aikansa turistuaan he uskoivat, että ehkä se nokkelin twitter-suosikki suostuisi vihdoin kertomaan sen oikeimman totuuden mitä kaikkien tulisi tehdä, jotta nämä kompleksiset ongelmat saataisiin ikiratkaistua kertaheitolla

Joonas konsultoi myöhemmin myös johtaja @kukka.kalin aiheesta

"Ihmisen kohtaaminen on hyvin tärkeää" Kukka muistutti, ja paiskasi auton oven kiinni ennen kuin Joonas ehti sanomaan moi

JJ Sportin haastattelussa Joonas kertoi myös miten luottaa pelkästään tieteellisesti tutkittuun tietoon, joka on täysin objektiivisesti tarkasteltu, ja jota ei voida käyttää törkeästi hyväksi omassa agendassa, ja siksi hän muistutti tiukasti, kuinka tärkeää on paljaiden rintojen katselu.

"Eräs saksalainen tutkimus todistaa, että rintojen katselu tuo miehille lisää elinvuosia!!!"

JJ Sport toivookin lisää näkyvyyttä tisseille


Musta surma jatkuu

5.1.2022

Elämä jatkaa kulkuaan mustan surman turhauttavassa otteessa. Kukaan ei pääse pelaamaan. Elämä on kielletty. Pahin on tapahtunut. Joudumme nyt kaikki vain tukeutumaan siihen omaan surkeaan mielikuvitukseen.

Mitä sankareillemme kuuluu?

Joonas jatkaa ylimielistä vänkäämistään toksisia ihmisiä vastaan, jotta nämä tajuaisivat kaksinaamaisen huonoutensa. Kaikki tämä tapahtuu näppärästi hänen oman päänsä sisällä.Sitten hän päättää joogata löytääkseen sen oman yhteytensä rakkauteen ja mielenrauhaan.Sitten hän kinastelee päänsä sisällä rakkauden pyhästä arvosta.

Juuso puolustaa rauhaa sotimalla kapitalististen arvojen puolesta.Hän sotii kaikkia niitä arvoja vastaan, jotka eivät sodi rauhaa rakastavien kapitalististen arvojen puolesta. "Raha ratkaisee kaiken" Juuso huusi, ja rupesi sitten jostain syystä halveksimaan kaikkia niitä ihmisiä, jotka miettivät rakkauden pyhää luonnetta elämälleen."Se ei ole tosi elämää! Rakkaus ei ole totta. Tulee tehdä hikityötä ja paljon!" Juuso karjui, ja koki suurta tyydytystä, kun muutama numero pankkitilillä vaihtoi paikkaa."Nyt kaikki ovat kateellisia!"

Akusta tuli toksinen kommunisti, ihan vain siksi, että joku suomi24 älykäs kommentoija niin määritteli."Rakkaus kuolee koko maailmasta" oli nettiukko räyhännyt. Tyyppi oli juuri se kaveri meistä maapallon 7.7 miljardista ihmisestä, joka tiesi hieman muita paremmin miten hommat täällä menee. Hänellä oli näet perstuntuma. Lopulta kaveri ryhtyi itseohjautuvasti määrittelemään kunkin elämän todelliset ongelmat jopa ihan kysymättä. Nöyrä velmu! Maailmasta tuli heti parempi paikka elää, kun nämä uudet ongelmat oli ilmoille heitetty.

Antti pohtii miten kaiken tämän kaaottisen tapahtumaketjun saisi tiivistettyä näppäräksi kokonaisuudeksi, ja keksi siinä samassa kelpo uskonnon, joka perusteli, että auttaminen, mielenrauha ja rakkaus ovat itseasiassa ihan hyviä elämän perusarvoja ylläpitää.


Mustaa surmaa!

29.12.2021

Perustuu tositapahtumiin

"Jos ihminen keksii idioottivarman järjestelmän, niin luonto keksii parempia idiootteja"

Musta surma jatkaa eloaan ja raastaa JJ Sportin pelaajien raastamattomia hermoja. Tai siis kaikkien muiden hermoja paitsi Eetun. Hän oli viime töikseen kukistanut "pahan akselin", eli Akun, Joonaksen ja Juuso, ja päässyt lopulta kiinni ikimestaruuteen. Nyt hän kukkoilee tilastojen kärjessä, ja kun pelejäkään ei hetkeen ole luvassa, niin siellä hän heiluu vaikka maailman tappiin. Joonas kommentoi tilannetta sanoen: "mistä pahasta näitä Eetujakin oikein sikiää? Miksi meille nöyrille ei anneta ansaitsemaamme palkintoa ja mahdollisuutta ikimestaruuteen?"

Laji-diktaattori JJ painottaa tahtovansa pitää pelit hetken aikaa jäissä. Näin sanoessaan hän sai osakseen viisaimpien filosofien ja maalaisjärkeilijöiden kritiikkiä, sillä kaikille oli yhtäkkiä syntynyt käsittämätön tarve olla hieman muita enemmän oikeassa. Eräskin paksusuolen bakteeri osoitti mieltään ryhtymällä nälkälakkoon.JJ muistutti, että 1cm paksusuolta elää ja vaikuttaa enemmän bakteereja kuin ihmisiä on koko maapallon historiassa ikinä edes ollut, ja pyysi bakteeria laittamaan nyt hiukan jäitä hattuun siihen omaan toimintaan - suhteellisuudentajun nimissä - ja omaksi parhaaksi. Ylikansoittuneen suolistobakteerin oli hieman vaikea tätä ymmärtää, ja lopulta hänet kaikeksi ikäväksi pyyhkäistiin kirjaimellisesti pois maailmansa kartalta.

Muilla JJ sportin pelaajilla menee miten menee. Joonas saarnaa vuorilla nöyryydestä. Nöyryyttä kun on tunnistaa omia vahvuuksiaan. Siispä Joonas huutelee väkijoukoille kuinka pirun kova jätkä hän on. Ja on samalla nöyrä

Antti suree nivusiensa kohtaloa. Kosmisesti tarkasteltuna kahden pallon törmäys on aina ollut riski kaikelle elolliselle, mutta kun niin käy sählypelissä, herää kysymys voisiko näiltä "maailmanlopuilta" jotenkin suojautua tai niitä ennakoida ? Laji-diktaattori JJ:ltä kysyttiin ryhtyykö hän johonkin suojelutoimiin, kuului vastaus:"JJ Sportin pelaajat ovat sen verta hyvin ulkonäöillään vakuutettuja, että jälkikasvun saaminen on heille muutenkin hankalaa. Ehkä tämä toimii hyvänä muistutuksena siitä.."


Joulun tyrmäys!

22.12.2021

Viimeviikkoinen stadionsulku paljastui erään työntekijän inhimilliseksi virheeksi. Kaupunki on määrännyt syytetyn teloitettavaksi. Näin saadaan varoittava esimerkki kaikelle, joka uhkaa JJ Sportin tervettä ylpeyttä.

Ikävinä uutisina todettakoon, että musta surma jatkaa jylläämistään valtakunnassa. Tämä on pakottanut ihmiset ryhtymään yhä kireämpiin varotoimiin.Huhutaan kuitenkin, että jotkut kriittisimmät internetsotilaat olisivat hilkulla paljastaa kulkutauti pelkäksi myytiksi.Näin eräskin haastateltava kertoi:"Kulkutauti? Mitä sinäkin jauhat.. Etkö tiedä? Kuulkaahan nyt... Suuri ihminen on turvassa tässä pienessä kosmoksessa. Katsokaa vaikka minuakin. Minulla on hyvin turvallinen olo.. Syyllisiä ovat kommu..."Haastattelu lopetettiin kesken meteoriittin pudottua haastateltavan päähän murskaten hänen kallonsa.Muualla elämä onneksi jatkui
Elämä jatkui myös eräässä torpassa, jossa verbaalisesti lahjakas säätyläisnainen nalkutti aamupalapöydässä istuvan miehensä yhä pahenevaan verenpainetautiin syyttämällä tätä kaikenlaisesta huonoudesta ja väärinelämisestä. Vasta kuollettava sydänkohtaus vapautti tämän vuosia kidutetun miespolon henkisistä tuskistaan. Hautajaiset sujuivat etiketin mukaan. Onneksi. Mitähän naapuritkin olisivat muuten sanoneet?
JJ Sport päätti tehdä haastattelun ikimestaruutta hamuavan Akun sekä legendaarisen JJ Sport ammattilaisen Joonaksen kanssa.(haastattelija ei saanut Akua kiinni, vaan päätteli itse mitä tämä voisi vastata)
Haastattelija: "Aku, mitä mieltä olet JJ Sportin ehdotuksesta käydä ikimestaruustaistelu jossakin muussa lajissa, kuin lähikontaktilajissa?Aku: "Minä olen Aku. Olen hyvin tyhmä ihminen. Minä pelkään Joonasta ja häviän hänelle varmasti kaikissa muissakin lajeissa"
Hyveys-siveys-Joonas tavoitettiin keskustelemasta ylituomari Wilkenstainin kanssa rakkaudestaHaastattelija: "Kerroppa sinä ylituomari Wilkenstain, miten kuvailisitte Joonasta ihmisenä?"Wilkenstain: "Joonas on todellinen herrasmies. En muista nähneeni häntä koskaan juovuksissa naisseurassa. En muista sellaisista illoista yhtään mitään"
JJ Sport kiittää ja toivoo kaikille hyvää ja rauhallista joulua! ❤


Illan otteluiden lopputuloksena Eetu kiri tilastollisesti ikimestaruuden ykköshaastajaksi.

Tulokset:

1.
Eetu, Jesse, Leevi ja Juuso voittivat Joonaksen, Akun, Antin ja Noelin 8-1

2.
Eetu, Jesse, Leevi ja Noel voittivat Joonaksen, Akun, Antin ja Juuson 4-3

Aku, Juuso, Esa, Eetu ja Antti vs Joonas, Jesse, Noel ja Leevi


Nimetön nimi

15.12.2021

Muurlan suur-stadionin ovet ovat suljettu. Kiihkeän taistelun tulisi alkaa viiden minuutin kuluttua, mutta jokin tässä uusmodernissa hienous-sähköovijärjestelmässä on pielessä. Kulkulätkä ei vain toimi. Se ei avaa lukkoa. Ulkona odottaa yhdeksän kärsimätöntä pelaajaa sekä noin 12 000 katsojaa, eikä yksikään pääse sisälle."Oletko edes yrittänyt avata sitä ovea avainlätkällä?" elämälleen katkeroitunut Aku inttää Joonakselta. Joonas luo Akuun pitkän miellyttävän katseen ja suorastaan säteilee ympärilleen kärsimätöntä nöyrää olemustaan. Sitten hän nyökkää myöntävästi. Joonas oli tarkistanut varauksen, sääntöohjeistuksen sekä ovilätkän heti ensimmäisenä aamulla."No helvetti.. Kokeile sitä sitten uudestaan!" Aku kiljuu vihaisena. Lopulta ovi saadaan auki, kun edeltävä salikäyttäjä avaa sen poistuessaan. Näin pelaajat sekä 12 000 mylvivää fania pääsevät vihdoinkin sisään.Maailmanloppu ei tullut sittenkään!

Taistelut saa alkaa!
Ensimmäisessä taistelussa Akun komentama Juuson, Esan, Eetun ja Antin rosvojoukko kiri 2-2 tasapeliin vastuksenaan Joonaksen kipparoima Jessen, Noelin ja Leevin muodostama ylväs tuhokone. Pelistä mainittakoon erikseen Joonaksen kaunis maali, joka ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta. Paikallinen estetiikan professori on kaavailemassa siitä uutta patsasta muurlan keskustaan.
Eetun jakelemat kaksi nappisyöttöä käänsi lopputuloksen kuitenkin tasapeliksi. Se sai tuhansien Joonasfanien korvat luimuun. "Pääasia on kuitenkin se, ettei Aku tehnyt pistettäkään" eräs fani lausui"Aku ei saa voittaa ikimestaruutta!"
Jälkimmäinen ottelu olikin sitten enemmän tuuripeliä. Aku ja Eetu takoivat kumpikin kaksi maalia saavuttaen 4-0 murskavoiton. Pukuhuoneessa Aku osoitti epäurheilijamaista käytöstä herrasmies Joonasta kohtaan piikitellen häntä virhesyötöistä. "Ei kannattaisi syöttää oman maalin eteen Joonas!" Aku toisteli ylimielisesti kuin kiimainen papukaija.Joonas osoitti tilanteessa kuitenkin moraalista ylivertaisuuttaan ja lähetti katsojille hyviä ajatuksia. Tämä todistaa sen, miten valmis Joonas on oppimaan virheistään.

Taistelu ikimestaruudesta jatkuu!

Lopputulos 2-2 ja 4-0


Nimetön nimi

Aku, Elias, Antti, Juuso, Leevi ja Jesse päihittivät Noelin, Eetun, Villen, Esan ja Joonaksen

8.12.2021

Ilotulitukset saattelivat tänään paikalle yksitoista jalomielistä pelaajaa.Suuret väkilaumat suorastaan palvoivat näitä kirkassilmäisiä hyveellisiä ihmisiä heidän taapertaessaan parketille.

Viisaiden kirjoissa kerrotaan, että ihmisen tiedostaessa omia heikkouksiaan hän alkaa havaita kasvun mahdollisuuksia. Akulle tämä viisaus ei toimi.Akun kohdatessa heikkouksia hän näkee vain punaista.Ja kun Aku näkee punaista, hän hyökkää viimapään lailla kokemansa uhan päälle.Tänään Aku vertaili itseään Joonakseen, ja löysi heti jonkun itseään vahvemman ja viisaamman ihmisen.Lopulta kiljuva Aku vain hyökkäsi syvähyvyysharjoitteita tekevän Joonaksen kimppuun.Alkoi ensimmäinen suursähly-ottelu.

Aku, Leevi, Jesse, Antti, Juuso ja Elias voittivat ensimmäisen suursähly-ottelun Joonaksen, Esan, Eetun, Noelin ja Villen tähdittämää joukkuetta vastaan 1-0.Ratkaisu tuli, kun Elias pisti reikäpallon kauniisti sisään Akun epätarkasta syötöstä.

Ylituomari Wilkenstain totesi kuitenkin heti pelin jälkeen, että viisas Joonas varmaankin vain antoi Akun joukkueen voittaa, jotta vältettäisiin isompi konflikti."Joonashan on tosi jalo ihminen" Wilkenstain sanoi."Hänhän yrittää terapioida koko maailmaa uusiksi. Varmasti hän antoi tahallaan Akun voittaa. Muutenhan olisi voinut puhjeta kunnon sota. Joonas uhrautui taas tänäänkin suuremman hyvän eteen"
Pienet aplodit Joonakselle olisivatkin nyt siis paikallaan!

Toinen ottelu päättyi tasapeliin. Eetu - Esa yhdistelmä teki avausmaalin, ja Aku - Elias tasoittivat.Esan elegantti maali Eetun kauniista syötöstä oli kuin hunajaa yleisömassan silmille. Samoin myös Eliaksen uskomaton maali. Maalista teki uskomattoman se, että Akun syöttö oli ainakin virallisten yliasiantuntijoiden mukaan tosi onneton ja surkea, mutta silti Elias kykeni leipomaan sen upeasti häkkiin.

Jesse, Juuso ja Aku jyräsivät!

1.12.2021
Jos joudut raivon partaalle hullujen vuoksi, kuka oikeastaan on silloin hullu? Helppo vastaus: Aku the maniaC. Tuo kirottu syntinen roisto, joka nousi ensimmäisenä pistepörssin kärkeen.

Tulokset:
Peli1: Jesse, Aku, Juuso vs Antti, Joonas
Tulos: 5-1

Peli2: Jesse, Aku, Juuso vs Antti, Joonas

Tulos: 7-2

Ensimmäinen ottelu on nyt taputeltu ja pääsemme nauttimaan tuloksista:

Pelit olivat hyviä. Vauhtia ja tunnelmaa riitti. Yksi yberkomea taklaus nähtiin Joonaksen toimesta.

Maalit tehtiin tuttuun tapaan suoraan syötöstä. Uutena oli ns maali-maali viritelmä, jolloin pienempi maali asetettiin maalivahdiksi ison maalin eteen.

Näin pelipäivää kuvailtiin instagramissa:

Vuosi 2019:

Jesse tuijotti Armfeltin koulun liikuntasalin lattiaa lyötynä miehenä.

Nopeatempoinen sählyottelu oli vienyt häneltä voimat, jonka lisäksi verivihollista Joonasta kruunattiin paraikaa historian parhaimmaksi sählypelaajaksi ikinä - ikimestariksi.

Joonas kukkoili miehekkäänä ympäri kenttää vilkutellen armollisesti suuryleisölle

Vuosi 2021:

Juuso näkee painajaista.

Unessa Joonas kuorolaiset ovat vallanneet varatun liikuntasalivuoron ja laulelevat nyt iloisia sävelmiään vain vittuillakseen.
"Herää!" - Jesse huutaa
Juuso avaa silmänsä ja havahtuu todellisuuteen
"Tänään kostetaan.. Perkele!" - Jesse jatkaa

Ilotulitukset raikaa ja suuret väkijoukot kerääntyvät muurlaan suursaliin katsomaan historiallista comeback-ottelua.

Jesse ja Juuso saavat vihdoinkin tilaisuutensa maksaa vanhat kalavelkansa komealle ikimestari Joonakselle

Jesse, Juuso ja Aku kohtaavat tänään kahdessa ottelussa Antin ja ikimestari Joonaksen

Lopputulos:

Pelaajien kunto oli täyttä rautaa.
Liike oli niin nopeaa ettei edes pallo pysynyt perässä.
Kukaan ei hengästynyt tippaakaan, vaan kaikki puuskuttivat vain voimakasta uhkuaan

Pelit päättyvät: 5-1 ja 7-2

Ylituomari J.K Wilkenstain perustelee ottelutuloksia sillä, että komealla ikimestari Joonaksella oli hiukan vasen jalka kipeänä, koska muuten he olisivat Antin kanssa varmasti voittaneet. Suuret yleisömassat olivat samaa mieltä. Lisäksi Akua voidaan hyvällä syyllä pitää rosvona, sillä hän näyttää sellaiselta. Pahat rosvot eivät voi voittaa.

Antin ja Joonaksen liikkeet olivat sulavia ja elegantteja koko pelin, kun taas vastapuoli sai maalinsa lähinnä tuurilla.

J.K Wilkenstain kiittää kaikkia pelaajia, etenkin nöyrää ja komeaa ikimestari Joonasta hänen erinomaisesta tavastaan nähdä sellaisetkin rikkomukset mitä tuomarit eivät itse näe